Sorry, men arrangementet er over

Band Workshop

Spiller du et instrument og ønsker å spille i et band eller kanskje dere er et band? Har du lyst til å lære mer om å spille i band og det å stå på en scene? Meld deg på i dag!

7. til 8. mai arrangerer ARS Band Workshop for ungdom i alderen 12 til 18 år. Thomas Helgaseth og Jan Birger Akkerhaugen er instruktører og de har lang erfaring fra å det å spille og lage musikk i mange kjente og ukjente band. Workshopen vil foregå i øvinslokalene til Akkerhaugen Rocksamfunn på Akkerhaugen Stasjon.

…dette blir en helg du sent vil glemme!

Ottar Langåsdalen og Bjørn Arve Skjeslien holder også foredrag om promotering, digital markedsføring og litt generell prat om booking. Dette er nyttig kunnskap som alle band kan ha bruk for. Det er også i samarbeid med Norsjø Ferieland mulig å overnatte i hytter fra lørdag til søndag. Dette koster 100,- ekstra i deltageravgift.

Fredagen 6. mai inviterer vi også til en Festival/KickOff der Still No Name,  Chris Christoffersen /m bandUna Aurora VenåsRory Hill (UK) og Dublitz spiller. Dørene åpner 19:00 og det er gratis og åpent for alle.

Mer informasjon kommer fortløpende, men vi kan garantere at dette blir en helg du sent vil glemme!

Meld deg/dere på i dag, det er begrenset med plasser!

Pris:
Uten overnatting: 500,- for hele helgen inkl.  ett måltid hver dag.
Med overnatting: 600,- for hele helgen inkl.  ett måltid hver dag.

Tider:
Lørdag: Workshop 11:00 – 18:00 (Etter kl 18:00  kan deltakerne dra til hyttene sine på ferieland eller være igjen på stasjonen for å «jamme». )
Søndag: Workshop 11:00 – 16:00 | Konsert for familie og venner: 18:00

Meld deg på via skjema under. Du mottar betalingsinformasjon i en egen mail etterpå.

Workshop påmelding

Fields marked with an * are required

E-postadresse som oppgis må være en aktiv adresse som leses daglig. Betalingsinformasjon og annen informasjon sendes hit.Oppgi gjerne flere instrumenter. I den rekkefølgen du liker best.

Påmeldingen er ikke bindene før kursavgiften er betalt.