18:00 - 23:59 Sorry, men arrangementet er over

Bygdekveld med ribbekickoff, quiz og åpen scene på Norsjø Hotell

Norsjø Hotell og Akkerhaugen Rocksamfunn arrangerer Bygdekveld på Norsjø Hotell. Sammen vil vi at det skal skje mer på Akkerhaugen. Benytt sjansen til litt sosialt samvær med dine sambygdinger. 16. nov. kjører vi Ribbekickoff fra kl. 18 og quiz fra ca. kl. 20 og åpen scene kl. 23. For den som ikke syns quiz er tingen, så kom likevel. Sitt og del en god middag med gode venner uten å gå på quiz. Så kan du få oppleve kulturelle innslag på slutten av kvelden.

Åpen scene kl. 23:
Driver du med musikk, poesi, skuespill eller annet du har lyst til å vise frem, er denne kvelden for deg. Meld deg på via mail til Camilla Moen, cmoen73@gmail.com

Ribbekickoff kl. 18-21:
For første gang denne førjulstiden lager vi svineribbe på hotellet. Bli med og smak. Ribbebuffet kl. 18-21. Kr. 275,- pr. pers. Husk bordbestilling. Ønskes noe annet en ribbe, så meld fra når du bestiller bord slik at vi finner noe som passer for deg.

Quiz kl. 20:
Vi kjører quiz i salongen fra kl. 20. Finn deg et lag og sleng deg med. Bra premier til de beste lagene. 1. premie gavekort på middag en annen bygdekveld for alle på laget. Inntil 6 personer på hvert lag.

24. Nov: Woodstockvorspiel
Woodstockvorspiel før konsert på Akkerhaugen Rocksamfunn lørdag 24. nov. Den kvelden kjører vi full varmbuffet med julemat hvor pinnekjøttet og lutefisk også er plass for alle som vil smake litt på julen. Woodstockmusikk på anlegget. Ikke obligatorisk at man skal på konsert. Åpent for alle, men husk bordbestilling. Kl. 19-21. Pris kr. 395,- pr. pers.