20:00 - 02:00 Sorry, men arrangementet er over

Humbucker 2.juledag

Humbucker spiller på Akkerhaugen stasjon 2.juledag 2017. Det gleder vi i rocksamfunnet oss veldig til, bandet sier selv: Etter at Humbucker begynte å øve i lokalene på stasjonen så var det litt som å komme hjem. Vi er et Akkerhaugen band, og med røtter tilbake til «gamlebanken» på begge sider, så føles dette helt naturlig.  Humbucker gleder seg stort til å dra i gang et forrykende juleshow med (gode?) gamle låter, og nye rockere som så vidt har blitt hørt i dagens lys etter å nylig ha blitt pressa ut av amp’n.

Billettene koster 150,- om man kjøper på forhånd og 200,- i døra om det er billetter igjen. Konsertstart 22:00.

Humbucker er endelig tilbake og de er klare for å gi dere et rockeshow det lukter svidd av! Midt i hjertet av Telemark holder gutta på med akkurat det de kan best: Lage bredbeint rock du ikke klarer å stå i ro til!

Bandet ble opprinnelig dannet i 1998, men etter mange års pause startet de opp igjen i 2010. Og de hadde skumle planer…. Året etter kom bandets første studioalbum R.O.C.K.S. til strålende kritikker fra både norsk og utenlandsk musikkpresse, og i 2014 ga de ut oppfølgeren King of the World som ikke ble tatt noe dårligere imot.

Nå er bandet godt i gang med å lage materiale til et tredje album, men de tar seg mer enn gjerne tid til noen liveshow for å korte ned ventetiden.
Hvis du liker hardrock som gir deg hår på tenna og får blodet til å koke er det bare å kjenne sin besøkelsestid. Her kan vi love et forrykende show bestående av originale Humbucker-låter ispedd noen gamle klassikere vi veit du vil kjenne igjen.

Møt opp! Humbucker er tilbake!

Humbucker er:
Jan Anders Bøen – vokal
John Petter Pershaug – gitar
Jens Fjelle – gitar
Lars Stian Havraas – Bass
Sondre Haugen – trommer