18:00 - 02:00 Sorry, men arrangementet er over

Marjit Vinjerui Releasekonsert (Support: Still No Name)

3812 Akkerhaugen

Marjit Vinjerui gir ut ny musikk i form av en EP!

Fredag 22.April kommer hun på besøk til Akkerhaugen stasjon for å vise frem de nye låtene live.

Med sitt band serverer Marjit Vinjerui et variert og spennende musikalsk uttrykk, en liten godtepose av instrumenter og melodier. Musikken beveger seg fritt og uanstrengt i poplandskapet med inspirasjon hentet inspirasjon fra country, folk, rock og jazz.

Når hun kommer til Akkerhaugenl har Marjit med seg:

  • John Olav Hovde – gitar
  • Knut Olav Sandvik – bass
  • Jan Birger Akerhaugen – gitar
  • Jostein Rørmark – trommer
  • Paul Tonning – keys
  • Karoline Petersen – kor

Marjit er ingen nykommer. Debutalbumet “Friendly Fools”, utgitt i 2010, fikk strålende kritikker og det har blitt sagt at hennes album forlenget sommeren. Høsten 2012 ble den vakre låta “Days” utgitt.

Marjit har vekket smil hos publikum fra mange scener. Hun har sunget blant snøkledde topper på Vinjerock i Jotunheimen, ved to anledninger turnert den solfylte californske vestkysten og holdt konserter med portugisiske jazzmusikere på den vulkanske øya Madeira.

Still No Name varmer opp for Marjit.

Still no name er et rent jenteband bestående av 5 medlemmer fra Notodden og Sauherad; Ragnhild Bakka (vokal), Camilla Moen (gitar), Ingrid Helgesen (gitar), Nathalie Hegna (bass) og Caroline Tho (trommer). Foreløpig cover-band med midlertidig navn. De møttes på bandseminar tidlig i 2015. Kort tid etter stiftet de band, siden alle ønsket å satse på musikk på et nytt nivå. De lar seg inspirere av Kaizers Orchestra, Cream og Arctic Monkeys. Sjangermessig er de veldig åpne, men har til nå vært innom blant annet bluesrock,»old school» R&B, alternativ rock og indie.

Vel møtt folkens!