18:00 - 02:00 Sorry, men arrangementet er over

Sankthansrock 2018

Sankthansrock 2018 arrangeres lørdag 23. juni. Dørene åpnes kl. 18:00 og vi fyrer opp grillen.

Årets artister på Sankthansrock er:

X-Queen Of The Astronauts

Bandet ble dannet våren 2003 av Tommi le Wormser, AstroKing, Jean Birché og Elvis Herodes. Siden den gang har de spilt på en rekke livescener og festivaler. Det er nå 10 år siden de slapp debutalbumet «Hello, pretty pretty!». Deres nære bånd til Akkerhaugen gjør dette til den perfekte anledning for en astronomisk konsert under Sankthansrock på Akkerhaugen Stasjon.

KitFai

KitFai er et band fra Oslo som spiller energisk og melodiøs rock, og blander et hardtslående uttrykk med store lydbilder og melankolske undertoner. Bandet har holdt på siden høsten 2013, og har siden da sluppet EPen ”Grip” og singlene ”Down” og ”In Every Way”. Alle disse innspillingene ble gjort i Urban Sound Studios med produsent Thomas Wang. Bandet jobber fortiden med debut-albumet sitt. Bandet har fått gode tilbakemeldinger på både ”Grip”, ”Down” og ”In Every Way” og har bl.a fått spilletid på P3, spilt konserter over hele landet, og spilt på festivaler som OverOslo, Slottsfjell og Pstereo. ”Down” var også med sountracket til NRK-serien Unge Lovende. Både nevnte singler og flere av låtene fra ”Grip” er anbefalt av P3 på Urørt. KitFai er: Bodil Kvangarsnes, Rein Blomquist, Andreas Engeseth, Markus Lind Aase og Arne Steinar Myrvang.

Anne Fagermo

Siden vinteren 2018 har hun jobbet med å skrive låter sammen med Camilla Moen. Nå planlegger de studioinnspilling i løpet av året. Begge er en del av bandet Typisk Puls som spilte på Sankthansrock for to år siden. Sammen med resten av bandet gleder de seg til å vise frem nye låter.

Flere artister slippes fortløpende.

Forhåndssalg 250,-. Dersom det er noen billetter igjen går de siste for 300,- i døra. Billettlink:

https://ars.ticketco.events/no/nb/e/sankthansrock_2018

Vi gleder oss til den attende utgaven av Sankthansrock på Akkerhaugen!

Arrangementet er støttet av Telemark Fylkeskommune og Telemarkskanalen Regionalparkn!