15:00 - 02:00 Sorry, men arrangementet er over

Akkerhaugen Rocksamfunn 40 år

Akkerhaugen Stasjon

Akkerhaugen Rocksamfunn har holdt det gående i 40 år og det ønsker vi å markere på mange måter. Miljøet i ARS har vært vitalt både i fortid og samtid, derfor blir ikke dette en ren mimrefest. Vi ønsker å lage en markering der rocksamfunnets reise og de reisende både før og nå, løftes frem.

Arrangementet starter med et foredrag hvor publikum kan få høre litt om historien til ARS. Deretter åpner en utstilling med bilder og lyttestasjoner med uutgitt musikk fra alle fire tiår som vi har samlet inn. Utstillingen og lyttestasjonene vil være mulig å besøke onsdag,lørdag og søndag i de to påfølgende ukene etter arrangementet.

Kvelden vil være viet til konserter av både nye og gamle helter. Vi kan love en variert kveld hvor både musikk og gode historier fra en organisasjon med en veldig spesiell reise vil stå i fokus.

Vi annonserer program fortløpende, men det blir også noen spesielle overraskelser. Arrangementet på kvelden koster 250,- mens utstilling osv er gratis. Vi håper mange ønsker å ta turen på begge deler, så bestill gjerne billett tidlig 🙂